Kontakto

Hyni ne lidhje te drejteperdrejte me stafin tone, gjithashtu ju mund te beheni pjese e jona ne rrjetet sociale!

Ne c`do moment ju mund te informoheni per te rejat e fundit ne legjislacionin shqipetar.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Rreth Nesh

Pershendetje,

Stafi yne ju uron mireseardhjen dhe shpreson t’ju vije ne ndihme me sherbimet qe ofron!

Jemi munduar qe te jemi te dobishem si per shtetasit shqiptare ashtu dhe per ata te huaj brenda territorit te Shqiperise si dhe jashte saj. Duke qene se stafi yne ka ne perberjen e tij juriste me eksperience mbi 30 vjecare ne fushen e drejtesise si dhe juriste me studime ne te gjithe boten, mundohemi te nderthurim eksperiencen me te rene, per t’ju pergjigjur cfare do lloj pyetjeje, problemi apo paqartesie qe ju mund te keni.

Zyra jone juridike dallohet me profesjonalizmin, efikasitetin dhe dedikimin per klientet e saj. Fushat te cilat ne ndjekim me prioritet jane:

 • E drejta penale;
 • E drejta detare;
 • E drejta familjare;
 • E drejta administrative;
 • Legjislacioni turistik;
 • E drejta nderkombetare publike dhe private.

Ne te gjitha keto fusha i ofrojme klienteve tane nje sherbim te menjehershem dhe me rezultatin e kerkuar.

Filozofia e punes qe ne ndjekim eshte:

 • Akordojme kohen dhe asistencen e duhur secilit klient;
 • I pergjigjemi seriozisht dhe konkretisht cdo kerkese tuajen;
 • Asistojme kur ju keni nevoje ne mbylljen e nje kontrate te rendesishme;
 • Akordojme ndihme psikologjike ne rastin e minoreve qe jane subjekte te nje procesi penal/civil;
 • Informojme gjithmone klientin tone per mirevajtjen e ceshtjes se tij;
 • Perdorim teknologjine e fundit qofte ne zyrat tona, ne gjykate etj. per te qene me prane jush dhe mundesine e kontaktimit on-line.

Motto-ja jone eshte “Me mire parandalo sesa shero”, ndaj dhe mundohemi qe klienteve tane ti ofrojme keshillimet ligjore jo vetem ne momentin qe ata jane atakuar ne nje menyre apo tjetren me ligjin, por dhe perpara sesa nje situate konfliktuale te kete  lindur.

No Comments Yet

Leave a Reply